loading...

INILAH BERITA MENGERIKAAN..!!! 200 EKOR BELATUNG DI TEMUKAN DI K3M4LU4N WANITA INI AKIBAT INI......

loading...
Seseorang wanita berusia 40 th. ada dalam keadaan menyedihkan di satu hospital, berdasar pada informasi dari tribunews nusantara, didalam kem4luan wanita itu di peroleh 200 lebih ulat belatung.


Katanya kakak mangsa yang berusi 56 th. yang berdekatan dengan tempat tinggal mangsa membawa wanita itu kehospital untuk peroleh rawatan.

sesudah mengadu kesakitan di bagian kem4luannya Wanita itu diakukan oleh doktor pakar bedah, " Belum di ketahui apa penyakitnya, untuk sebentar sangkaan kanser " tegas doktor ahli bedah.

Sesudah buat siasatan awal di jumpai wanita ini tidak pernah menikah sepanjang hidupnya, serta senantiasa mengamalkan masturbasi dengan alat alat yang di belinya di sebagian kedai, tutur kakaknya yang perlihatkan bukti satu alat berbentuk kelamin lelaki yang di temuinya dalam bilik mangsa.

Setelah buat rawatan ke­2 untuk mengesahkan penyakit yang dihadapi wanita itu, doktor mengesahkan ia yaitu jangkitan daripada kuman air mani yg tak di bersihkan sesudah Wanita lakukan mastrubasi. sambungnya Sumatera indonesia.

Semoga berguna, jangan sampai lupa berikan informasi ini pada keluarga serta rekanan yang ya...

sumber;/ayo­bagikan. blogspot. com
http://www.segala-informasi93.com/

Subscribe to receive free email updates: